Manifest

Ik sta voor:

Op een creatieve en leuke manier een goede samenwerking in gaan. Commercieel nadenken over de beste opties en deze doormiddel van co-creatie met verschillende partners het beste creëren.

1 Het één is niet belangrijker dan het andere

Iedereen houd van mooie websites, maar naast een mooie website hebben is het ook super belangrijk om een functionele werkende website te hebben. Het één is niet belangrijker dan het ander! Ik volg alle nieuwe trends van dichtbij zodat ik jou website in de mooiste en nieuwst stijl maak, maar naast het mooi maken van jou site maak ik hem ook nog functioneel.

2 Mobiele functionaliteit gaat voor

Onze generatie leeft tegenwoordig met zijn of haar smartphone, onze nieuwe beste vriend is aan onze zijde en zal ons ook niet meer verlaten. Dit heeft natuurlijk ook effect op je website, als jou website niet geoptimaliseerd is voor telefoon kan je een groot deel van je kijkers verliezen. Mensen moeten snel door jou site heen kunnen scrollen zonder problemen te krijgen op telefoon. Ik zorg ervoor dat jou site perfect is op telefoon, maar daarnaast ook de functionaliteit van de telefoon behoud. Soms werkt juist iets super fijn op telefoon, maar soms ook juist helemaal niet. Ik zorg ervoor dat hij op zowel telefoon als op desktop goed en functioneel werkt

3 Nerd op het gebied van WordPress

In deze anderhalf jaar ondernemings en 3 jaar student Mediavormgeving ervaring heb ik met verschillende CMS gewerkt, denk aan Joomla, Drupal en natuurlijk WordPress. Waarom werk ik met WordPress? Ik kan je tientallen goede redenen geven waarom WordPress in mijn ogen het beste is. De belangrijkste reden is de gebruiksvriendelijkheid die WordPress heeft, er is zoveel mogelijk dat het heel gemakkelijk is om het idee van jou om te zetten naar een kick ass website.

4 Van begin tot eind

Als je een nieuwe website wilt hebben, wil je dat er binnen een bepaalde tijd ook echt een mooie website neer wordt gezet. Het kost al veel tijd, geld en energie om ervoor te zorgen dat je organisatie op één lijn zit over wat je wilt overbrengen met je website, welke teksten er op te komen te staan en welke beelden je wilt gaan laten zien. Je wilt dan dat er met deze informatie een kickass website wordt neergezet en dat kan ik voor je regelen. Ik zorg voor een overzichtelijke ontwikkeling en stel alle vragen aan het begin. Op deze manier wordt het niet één grote gaos met verschillende mailtjes. Maar het houd niet op daar, want stel je voor één dag, één week of één maand nadat je website online staat gebeurt er iets waardoor hij niet meer werkt. Dan is dat flink balen, zit je dan met een niet werkende website. Het is daarom handig om je website up-to-date te houden en ervoor te zorgen dat ook echt alles op de goede manier blijft werken. Daarom bied ik verschillende pakketten aan, zodat jij niet meer na hoeft te denken over eventuele fouten die in de toekomst kunnen oplopen en zorg ik ervoor dat jou website up-to-date blijft. Wil je hier meer informatie over weten? Neem dan contact op.

5 Meer dan alleen een jonge student

Ik zie mijzelf niet als dat jong studentje dat een zak centje wilt verdienen. Ik zie mijzelf als een enthousiaste beginnend ondernemer die zich heeft gespecialiseerd in het bouwen van websites. Een gozer met een passie om een lach op mensen hun gezicht te geven, doormiddel van de producten die ik voor ze maak. Ik was daarom ookal vroeg met die gedachte begonnen met het opbouwen van mijn netwerk. In deze anderhalf jaar ben ik niet meer in mij ééntje, ik heb een groot netwerk opgebouwd met Fotografen, Grafisch Ontwerpers, Marketing strategen, Programmeurs, Directors en Video Editors. Zie mij als de projectmanager die jou idee bewaakt en andere aanstuurt om op deze manier het beste van het beste neer te zetten.

6 Bekend met alle nieuwe trends

Ik volg alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van webdesign in WordPress van dichtbij. Ik probeer alle nieuwste updates over de nieuwste dingetjes en datjes binnenin WordPress bij te houden en te begrijpen. Maar ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment. Zo heb ik in mijn vorige stageperiode met een nieuwe tool genaamd Webflow gewerkt, om te kijken of dit de toekomst is van webdevelopment. Dit was alleen niet de beste tool, WordPress had meer mogelijkheden en was veel functioneler op het gebied van gave functies. Voor nu houden we het nog bij WordPress, maar ik houd wel alles goed in de gaten.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie?

NEEM DAN CONTACT MET ME OP

RODNEY DE BETUE

Copyright 2022 © Rodney de Betue