PORTFOLIO

PERFECT DRESS

Een winkel van vrouwen voor vrouwen

The Perfect Dress is een galazaak met ruime aanbod van zowel: Avondjurken, Coctailjurken, Moeder van de Bruid Jurken en Galajurken. De site had een hele make-over nodig op het gebied van: kleur, layout, look & feel en beeldmateriaal. In deze goede samenwerking heb ik een zachte, vrouwelijke website neergezet die mooi en aan trekkelijk is.

PORTFOLIO

ESMERALDA VAN SOEST

U droomt het, ik design het

Esmeralda is een grafisch ontwerper die zich specialiseert in print reclame. Naast design maakt Esmeralda ook illustraties voor verschillende bedrijven en bied ze fotografie aan. In samenwerking hebben wij een uniek design gemaakt en deze heb ik gerealiseerd. 

HONGER

Wat is thuis?

“Honger” is een horror short story over 2 honden die worden mishandeld door hun baasje. In dit korte verhaal leer jij kennen wat thuis betekend voor deze 2 honden en wordt jij meegesleept in de opstand die de 2 honden gaan geven. Ik heb alle illustraties en stijl gemaakt voor dit verhaal, ook de kaft is door mij gerealiseerd. Ik ben voor een grove en donkere manier van illustreren gegaan om zo de sfeer in het verhaal te uiten. 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie?

NEEM DAN CONTACT MET ME OP

RODNEY DE BETUE

Copyright 2022 © Rodney de Betue