FLATSOME

WORDPRESS WEBSITE

Hoe gaat alles in zijn werk

Als ik voor jou een website, webshop, blog of iets anders gerelateerd met het web moet bouwen doe ik dat in WordPress. Binnenin WordPress werk ik standaard met één template genaamd Flatsome

Waarom werk ik met Flatsome?

Flatsome is in mijn ogen het beste, meest gebruiksvriendelijke template die er is en het heeft de mogelijkheid om super snel responsive websites te bouwen. Flatsome staat hoog in de best verkochte WordPress templates en is super populair, daarnaast is Flatsome de nummer 1 best verkochte WooCommerce thema. Dit is super fijn, omdat de developers van deze template constant bezig zijn de template te verbeteren.

Mijn ervaring met Flatsome

Ik werk nu meer dan 2 jaar met Flatsome. Nog relatief kort, maar laat dat jou niet voor de gek houden. In deze anderhalf jaar ben ik door verschillende bedrijven opgeleid tot een volwaardig webdeveloper. Doormiddel van stages, meetings, beurzen en klant gesprekken heb ik veel ervaring opgedaan met deze template en alles wat erbij komt kijken. En buiten dat ben ik goed op de hoogte van de nieuwste functies binnenin Flatsome en weet daarom snel wat de nieuwste dingetjes en datjes zijn.

Speciale template service

Buiten het bouwen van jou website of webshop bied ik ook nog externe service aan. Met deze service hou ik jou template up to date, zorg ik dat alles functioneel blijft en geef ik uitleg over hoe bepaalde delen werken, zodat jij ook zelf met jou website overweg kan.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie?

NEEM DAN CONTACT MET ME OP

RODNEY DE BETUE

Copyright 2022 © Rodney de Betue